Daisy

Golden retriever

Kapcsolat:

Rólam:

Bővebben

Sziasztok! Daisy vagyok. 2017.07.19-én születtem Kétyen.
Csak 4 hete éltem gondtalan kölyökkoromat a hatalmas golden családomban, mikor vendégek jöttek hozzánk. Két testvéremmel ért minket a megtiszteltetés, hogy üdvözöljük őket, azonban ők csak lustálkodtak a puha kanapén. Így rám maradt a feladat, amit én kötelességtudóan teljesítettem is. Olyan jól sikerült a köszöntésem, hogy pár hét múlva új emberanyukám eljött értem és egy csodálatos zöld füves helyre vitt el.
Gyorsan meg is kedveltem új családomat. Kaptam egy sötét barna nagytesót és egy nagyfülű, nagyon szőrös, furán ugráló kisöcsit is.
Mikor azt hittem szebb már nem lehetne az életem, emberanyukám elvitt egy lenyűgöző helyre, ahol még több rokonnal megismerkedhettem. Mikor már egy ideje minden héten jártunk oda, elkezdtünk más emberhelyekre is járni.
Hasonló dolgokat kellett csinálnom, mint amiket előtte már számtalanszor, de itt rengeteg kétlábú figyelt és mosolygott rám. Az első perctől kezdve imádtam a sok-sok embert, főleg a kicsiket, hiszen állandóan simiznek és ölelgetnek. Remélem sok ilyen csodálatos helyre visz még az emberanyukám.