On line sajtóban

2016.05.13. TRENDALELKE.HU – Jótékonysági divatbemutató

Az Eper Partyn mutatták be a tavaszi-nyári trendeket

Az Eper Partyn mutatták be a tavaszi-nyári trendeket

Pezsgő és eper jegyében zajlott a NoLimit Fashion és az Empír Enteriőr által szervezett exkluzív divatbemutató és társasági összejövetel 2016. május 6-án Kecskeméten, az Empír exkluzív lakberendezési szalonjában. Több mint 100 vendég gyűlt össze a két cég közös, tavasznyitó VIP vevőtalálkozóján, ahol a szervezők pezsgővel, eperrel és csokoládészökőkúttal kényeztették vendégeiket.

Szabadosné Földi Ilona, Szabados Lilla (NoLimit Fashion) és Magony Zoltán (Empír Enteriőr)

Az Empír Enteriőr és a NoLimit Fashion első közös rendezvénye, az Eper Party a Linartech Autóház támogatásával valósult meg. A vendégeknek a hangulatos tavaszi estén igazán különleges és egyedülálló élményekben volt részük.

Mit hordunk idén tavasszal és nyáron?

A Kecskeméten két helyen is megtalálható NoLimit Fashion adott ízelítőt a hölgyeknek az idei tavaszi-nyári trendekből:

Ebben a szezonban főszerepben láthatjuk a játékos fodrokat és rojtokat, az összeállításokban abszolút visszaköszönnek az  ’70-es évek, persze újragondolt verzióban.

Hódít a nőies csipke és igazán elegáns megjelenést kölcsönöz a pliszír is: ballagásokon, esküvőkön kiváló választás lehet mindkettő.  Jön a nyár, bátrabban használhatjuk az élénkebb színeket.

Igazán izgalmas a szoknyák, ruhák esetében a hosszak játéka, de szintén nagy divat idén a szabad váll – tehát vállakat ki, hölgyek!

A kecskeméti kutyák is divatolnak…

Dupla divatbemutatónak örülhetett a közönség: a ruhabemutató után megjelentek a kifutón a  kecskeméti Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány terápiás kutyái is, természetesen az alkalomhoz illő öltözetben, és számos mutatvánnyal színesítették vonulásukat, melyhez az aláfestő zenét stílusosan Verdi Traviata operájának Pezsgő áriája biztosította. A kecskeméti alapítvány terápiás kutyái sok egészséges és beteg ember számára nyújtottak már feledhetetlen perceket, miközben életminőségük javításához, egészségük helyreállításához is hozzájárultak. Kutyás terápiával támogatják a Kecskeméti Megyei Kórház Onkológiai Osztály daganatos betegeinek gyógyulását, a Gyermekosztály kis betegeinek kórházi napjait, de segítik az SNI-s, illetve értelmileg akadályozott gyermekek felzárkóztatását is.

Nem véletlenül szerepelt Bobi, Bömbi, Füge, Berci és többi társuk a divatbemutatón: az Eper Party egyben jótékonysági esemény is volt, melynek keretében a résztvevők a Kutyával Egy Mosolyért Alapítványt támogatták, hogy a kutyás terápia minél több felnőtt és gyermek gyógyulását, fejlesztését tegye lehetővé.

Leave A Comment