← vissza

Bömbi

IMG_5352Bömbi az Alapítvány alapítója és “arca” volt és az is marad!
Őt nem lehet elfelejteni….2007-2018

 

2007-ben születtem. Amíg kicsi voltam egy tanyán laktam két idős, aranyos gazdámmal. Aztán nem tudtak gondozni, azon gondolkoztak, hogy a menhelyre visznek. Szerencsére a Móczynak játszótársat kerestek, így kerültem az új gazdámékhoz.

Az új gazdim úgy gondolta rám fér egy kis tanulás, ezért minden hétvégén kutyaiskolába vittek.

Egyszer voltunk egy vizsgán is, nagyon sokat kellett autózni odáig, aztán sok idegen néni meg bácsi mindenféle feladatot csináltatott velem, de a gazdik is ott voltak, így nem volt gond – meg persze virslit is kaptam, mert nagyon ügyes voltam. Aztán sok gyerek szaladgált és visítozott  körülöttem, de engem ez sem zavart és elmentem velük is átugrálni mindenféle akadályt.

Mivel mindent jól csináltam, Igazolványt is kaptunk, igazi TERÁPIÁS KUTYA lettem. Azóta is sokat kell gyakorolnom, de azt már együtt tesszük a gyerekekkel, úgy sokkal élvezetesebb, vidámabb a tanulás mindannyiunknak.

Aztán mi lettünk Móczyval a Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány alapítói.

Minden héten többször is megyünk a gyerekekhez tanulni meg rengeteg bemutatóra és minden évben sok új kutyus is jön hozzánk tanulni, és én mindent megmutatok nekik, hogy ők is ilyen ügyes terápiás kutyák legyenek.
Elérhetőségem a gazdinál: juharosagota@gmail.com