Barkóczi Titanilla

Felvezető

Kapcsolat:

Rólam:

Bővebben

A terápiás kutyákkal a munkám során ismerkedtem meg, amikor az egyik nyári táboromhoz kerestem érdekes programokat. A táborvezető társam hallott a Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány foglalkozásairól, így beletettük a tábortervezetünkbe. A gyerekek rendkívül élvezték a foglalkozást.
Amikor pár év múlva felajánlottak nekem egy kiskutyát, egyértelmű volt számomra hogy nem csak egy szeretnivaló kis életkét, és egy új családtagot veszek magam mellé, hanem egy négylábú munkatársat is.
Tudom hogy a céljaim elérése még nem valósult meg teljesen, de már sikerült terápiás záróvizsgàt tennünk, és az is biztos hogy érdemes türelemmel és kitartással végig menni ezen az úton.
A munka a kutyusokkal nem csak másoknak okoz örömet, hanem nekünk gazdiknak is. Újabb és újabb célok találnak meg minket, míg az eredeti célok megvalósulásához a támogató segítség sem marad el.
Szívesen dolgozunk Nokedlivel az alapítvány rendezvényein, de szeretném ha egyszer-egyszer a Furfangos Paraván elnevezésű bábszínházi előadásaimban is szerepet kaphatna a kiskutyám.
Köszönettel tartozunk a kiképzőnknek és a többi kutyafelvezetőnek ezért a kihívásokkal teli, örömet hozó munkáért, amit átélünk folyamatosan.