Brúnó

Labrador retriever

Kapcsolat:

Rólam:

Bővebben

Sziasztok, Brúnó vagyok. 2015.02.24-én születtem Kecskeméten, a Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány családjába. Az akkori gazdim már tudta, hogy nagy dolgokat viszek véghez életemben (bár nem gondolta, hogy ennyire kalandos is lesz), így már kicsi koromtól kezdve embergyerekek közé jártunk játszani. Aztán egy kis időre igazi világjáró kutya lett belőlem.
2018. februárjában Szegeden találkoztam 2 kétlábúval, és két pajtással is. Szimpatikusak voltak mind nekem, így fogtam a sátorfámat, és március elején elfoglaltam végleges helyemet Szegeden, egy fekete nagybundás pajtás, Bonnie, a bernipásztor mellett. Otthon van 3 embergyerek gazdim is, akikkel szeretek játszani, de legjobban az a játék tetszik, mikor jutifalit kapok tőlük.
A gazdival sok helyen megfordultunk, jártunk kutyasuliba, ember oviba és iskolába játszani, ezek voltak a kedvenc helyeim – itt mindig volt egy kutyatársam is, Azure, akitől sok apró trükköt elleshettem, és Enikő is mutatott, mikor elvitt érdekes helyekre.
Egyszer csak azt mondta gazdi, hogy megérett a tudásom arra, hogy valami papírom is legyen róla. Készültünk sokat, és eljött 2019.02.22.-e, amikor autóba ültünk, és elautóztunk Kecskemétre valami vizsgára, ahol ugyanúgy kellett játszanom, mint eddig, és próbáltam a legjobban csinálni minden játékot, ha már ennyire fontos volt a gazdinak. Az már csak hab a tortán, hogy Enikő gazdival is végig csináltam ezt a vizsga valamit, bizonyítva rátermettségemet a munkára. Egy igazán különleges terápiás kutya vagyok, mert nekem kettő felvezetőm is van.