Frigyesi Tünde

Felvezető

Kapcsolat:

Rólam:

Bővebben

1960-ban születtem Budapesten. Már gyerekként is nagyon szerettem volna kutyát, de szüleim nem támogatták ezt az elképzelésemet. Ezzel várnom kellett egészen addig, míg saját gyermekem mellé nem fogadtam örökbe egy kis tacskó keveréket. Kormi 16 évet élt. Aztán jött Betyár,- nomen est omen,- egy igazi konok, önfejű tacskó. Férjem halála után ő is elment, követte a gazdit.
Kiürült a lakás és az életem.
Kimentem a menhelyre és rátaláltam Zuzura. Nagyon hamar kiderült, hogy Zuzu elképesztően kedves, nyugodt kutya, ezért kerestem a lehetőséget, hol lehet kamatoztatni ezt a tulajdonságát. Így találtam rá Juharos Ágotára, aki egy rövid teszt után azt mondta: „ nem tudom, te milyen vagy, de a kutya tökéletes.” Elkezdtünk tanulni, gyakorolni, gyakorolni, és gyakorolni. Különféle programokra mentünk, gyerekekhez, idősekhez, és nagyon megszerettem ezt a „munkát.” Túl a sikeres vizsgán, még intenzívebben szeretnék részt venni az Alapítvány életében, mert szeretem, mert hasznos, és fontos.
30 év balettmesteri múlttal nem idegen számomra a gyerekek világa. Mindig örömmel megyünk az iskolába, és nagy boldogság látni a gyerekek felragyogó mosolyát, mikor meglátják Zuzut.
Jó lenne, ha egyre több iskola igényelné a kutyával asszisztált órák lehetőségét. Mi készen állunk.

Elérhetőségem: tucsi1960@gmail.com

1.o25 zuzu gazdival tornzik3 zuzu gazdival torazik