Kovács Laura

felvezető

Kapcsolat:

Rólam:

Bővebben

Kovács Laura vagyok 2007-ben születtem Kecskeméten. Kiskorom óta mindig volt kutyánk. Mindig is szerettem az állatokat, nagyon sok féle háziállatom volt már de valahogy mindig is a kutyák voltak a nagy kedvenceim. Óvodás koromban kaptam egy kiskutyát aki sajnos sokszor elszökött. Ez 2018 elején is megtörtént Nagyon megviselt, sokáig bizakodtam, hogy majd egy váratlan pillanatban előkerül, de sajnos ez nem történt meg. Miután már tudtuk, hogy valószínűleg nem fogjuk megtalálni, beszéltem a szüleimmel, hogy szeretnék egy új kiskutyát. Akkor anyukám azt mondta, hogy csak úgy lehet kutyám ha tanítani fogom. 2018 áprilisában megkaptam Panni nevű kutyámat. Nem voltak vele nagy terveim csak az, hogy tanulja meg az alapengedelmes dolgokat. Beiratkoztunk egy kutyaiskolába ahol sok mindent tanultam én is és a kiskutyám is. Ott megismerkedtünk az agilityvel. Azt láttam Pannin, hogy nagyon élvezte, anyukámmal beszélgettem és arra jutottunk, hogy keresünk egy kutyaiskolát, ahol van rá lehetőség és meglátjuk mi lesz. Elkezdtünk járni edzésre az alapítvány kutyaiskolájába és nagyon megszerettük.
Ha már itt voltunk megnéztük, milyen egy kutyaiskolai foglalkozás. Egy kis idő után a kutyaiskola vezetője azt mondta, lát a kutyámban lehetőséget arra, hogy terápiás kutya legyen. Elkezdtük a képzést, rengeteg új dolgot tanultam a kutyakiképzésről.
2022 októberében sikeres vizsgát tettünk. Sosem gondoltam volna, hogy valaha ilyen szinten fogok foglalkozni kutyákkal. Azóta már három kutyám van. Mindhárom kutyámtól rengeteget tanultam és tanulok még most is.
Köszönöm Juharos Ágotának, aki hitt a 13 éves énemben, hogy meg tudom csinálni. Így két évvel később sikerült is.