Mázli

menhelyről -keverék

Kapcsolat:

Rólam:

Bővebben

Kedves Barátok és Állatbarátok! Szeretettel köszöntelek titeket.
Mázli vagyok, a Kutyával egy Mosolyért Alapítvány büszke képviselője.

Valószínűleg 2020. május 15-én születtem. Az augusztusi hőségben a megyeri temető szemetesében találtak.  Szerencsére túléltem a nehéz körülményeket, és a gazdimnak is szerencséje volt, hogy megtalált engem. Akkor még nem is tudta, hogy a szőröm se hullik és hogy kutyusra allergiás embereknek se okozok majd problémát.
Amikor a gazdim meglátott egyből tudta, hogy én: a kidobott, csapzott kis fekete szőrgombóc a fehér szívecskémmel a mellkasomom leszek a születésnapi ajándékuk egy fajtatiszta kutya helyett. A gazdim minden álma az volt, hogy okos, jól nevelt kutyusa legyen, akivel együtt segíthetnek majd rászorulóknak, speciális igényekkel élőknek. 1 éves koromban sokak bíztatására  terápiás kutyakiképző szakemberekhez is eljutottunk. Sok kemény akadályt leküzdve végül a Kutyával egy Mosolyért Alapítványra rátalálva letettük a szükséges vizsgákat is.

Nagyon élvezem a kezdetektől fogva az apró pici gyerekekkel, az idősebbekkel vagy az igazán szép korúakkal való játszadozást, amit gazdim terápiás munkának hív. Mind a fejlesztő, speciális célú foglalkozásokat, mind a felelős állattartásról vagy a segítő kutyákról tartott, informálást célzó foglalkozásokat nagyon szeretem, de élvezem a születésnapi zsúrokat is ahol mindig sokat nevetünk és játszunk. Szeretek labdázni, focizni, trükköket bemutatni, akadálypályát építeni a résztvevőkből és végigmenni rajtuk, járni tanítani gyerekeket, kerekesszékben ülőkkel sétálni, megmutatni, hogy mire vigyázzanak és milyen eszközökre lesz szükségük, ha hozzám hasonló állatot szeretnének tartani. Annak is örülök, hogy motiválom a résztvevőket a puszta jelenlétemmel is. A szép lányokat és fiúkat még meg is puszilom, ha hagyják. Azt mondják vidámságot, melegséget, életkedvet hozok magammal és azokat is felbátorítom az interaktív részvételre, akik kezdetben féltek tőlem.

A Kutyával egy Mosolyért Alapítványban megtaláltam a helyem, és remélem, hogy sokáig és még több  óvodás, iskolás vagy már felnőtt egészséges és speciális igénnyel élő embernek okozhatok olyan boldogságot, sikerélményt, mint amiket én is érzek a foglalkozások alatt.

Ha szeretnétek játszani Ti is velem, keressetek bátran az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36202424876, Email: gabriella.krisztina.kovacs@gmail.com

Köszönöm, hogy elolvastátok a bemutatkozásomat és bíztatlak benneteket is, hogy támogassátok az alapítvány munkáját, mert igazán sokat tesznek mind az egészséges, mind a speciális igényekkel élőkért!
Szeretettel, Mázli