Molly

Border collie

Kapcsolat:

Rólam:

Bővebben

Sziasztok, Molly vagyok. 2016. május 15-én születtem Miskolc mellett, Kistokajban. Leendő gazdám már kéthetes koromban kinézett magának, és amint lehetett, eljött értem állítólag a „világ végéről”. A több órás út alatt kezdtem elhinni, hogy így van, de azért egész jól viseltem.
Az elejétől fogva érzem, hogy nagyon szeretnek, és sokat tanulunk egymástól, egymásról. Imádtam, amikor elkezdtünk iskolába járni. Az a sok másik kutya és a rengeteg szag elbűvölt. Mindjárt szerettem volna főnök lenni, emiatt azt mondták a gazdámnak, hogy „jól beválasztott”, de ez biztos valami jót jelent, mert azóta még többet foglalkozik velem. Időközben lett egy „tesóm”, akinek nagyon nem örültem eleinte, viszont már egész jól összeszoktunk, sőt, igazából nem tudom, mihez kezdenék nélküle. Szeretünk nagyokat sétálni, túrázni és a labda a mindenünk!
Egyszercsak elkezdtünk Babarcra járni Vivihez, aki nagyon sok feladatot adott, de én ezeket nagyon élveztem, és azóta is szívesen csinálom bármelyiket. 2018 szeptemberétől elkezdtünk a gyerekek iskolájába is járni. Ennél nagyobb boldogság nem érhet egy kutyát szerintem, legszívesebben minden nap mennék! Titokban lesem, hogy reggel a gazdi elindul-e a hámom felé. Szerencsére sokszor teszi!
Februárban levizsgáztam, ami azt jelenti, hogy még nagyon sokáig járhatok iskolába, és ez fantasztikus érzés!