Nutella

cocker spaniel

Kapcsolat:

Rólam:

Bővebben

2016. május 08-án születtem Kovácshidán a Mesztegnyei kennelben. Még csak 2 hetes voltam, amikor egy Puszedli nevű kutya (aki szintén itt született a kennelben, tehát a rokonom) eljött hozzánk látogatóba a gazdáival. Mint megtudtam Puszedli, a fekete-fehér foltos spániel egy terápiás kutya. Akkor még nem tudtam ez mit jelent, de gondoltam egészségére… Közölték, hogy mivel ő ügyesen levizsgázott és a tenyésztőm, Anikó megígérte, hogy a sikeres vizsgáért cserébe kapnak a kétlábúak egy ajándék kutyát tőle, ezért most jöttek, hogy válasszanak egyet maguknak. Hát a választásuk végül rám esett, mert már akkor is olyan cuki voltam, mint most. Ezért is kaptam a Nutella nevet.

Mikor 9 hetes lettem újra eljöttek látogatóba és azt mondták most már el is visznek magukkal. Én örömmel bepattantam az autójukba, majd az egész kocsikázást végig aludtam. Egyszer csak egy Babarc nevű falucskában találtam magam. Azt mondták ez lesz az új otthonom. Rögtön birtokba is vettem az udvart és a házat. Puszedlivel való kapcsolatunk nem mondom, hogy zökkenőmentes volt… Sokszor mondja még ma is, hogy az agyára megyek… Pedig én tudom, hogy igazából nagyon szeret.

Még egészen kicsi voltam, mikor gazdival elkezdtünk járni kutyaoviba aztán kutyasuliba, Pécsre. Sok mindent tanultam ott is meg otthon is Gazditól és Puszitól. A sok okosodásnak végül az lett az eredménye, hogy 2018. május 26-án sikeres temperamentum, december 14-én pedig terápiás vizsgát tettünk Anyával. Szóval most már én is terápiás kutya vagyok, mint a nővérkém. J Mindketten a mohácsi Meixner Ildikó EGYMI-ben dolgozunk tanulásban akadályozott gyerekekkel, amit nagyon élvezek! Idő közben egy baba is a családunk tagja lett, akit Lénárdnak hívnak. Nagyon szeretnék vele játszani, de sajnos még picike hozzá. De Anya azt mondta ha nagyobb lesz majd biztosan dobál nekem labdát meg elvisz sétálni is. Már várom.. Ha szeretnél többet megtudni a mi kis életünkről, csekkold a facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/terapiaspuszedliesnutella/

Puszi, Pacsi mindenkinek!