Szatmári Anett

Felvezető

Kapcsolat:

Rólam:

Bővebben

Szatmári Anett vagyok, Bugacon élek családommal és örökbe fogadott kutyáinkkal.
Szociális szakemberként dolgozok 2018 óta, de alap végzettségemet tekintve óvodapedagógus és kisgyermeknevelő vagyok. 12 évet dolgoztam pedagógusként állami és Waldorf intézményekben.
Amikor rátaláltam a Kutyával Egy Mosolyért Alapítványra, az egy csodás új változást hozott az életembe, Dr. Juharos Ágota segítségével és iránymutatásával terápiás kutya felvezető lettem.  Első terápiás kutyámmal Dollyval, főként kisgyermekekhez jártunk, de nagyon sokfelé megfordultunk. Rendszeresen jártunk óvodásokhoz, terápiás és fejlesztő intézményekbe, könyvtárakba, rendezvényekre, általános iskolákba, saját és mások által szervezett táborokba, idősekhez.

Jelenleg Janával, a második terápiás kutyámmal tevékenykedek. Janát másfél éves korában fogadtam örökbe. Igazi kis kincs, imád dolgozni, mindig jókedvű, nem lehet nem mosolyogni a közelében.
Szeretném azt, hogy szociális területen is minél többen megismerjék a terápiás kutyák alkalmazásának csodás hatását. Elsősorban a saját munkahelyemen, a  család- és gyermekjóléti szolgáltatások keretein belül ténykedünk Janával, de jelen vagyunk  más intézményekben is. Ezen felül a jövőben, mentálhigiénés segítő szakemberként is élvezhetem négylábú segítő társam hasznos jelenlétét.