Czíner Dóra

Habilitációs kutyakiképző - Felvezető

Kapcsolat:

Rólam:

Bővebben

Sziasztok! Czíner Dóra vagyok. A kutyázás 2017 óta, Zsófi kutyám érkezésével vált a mindennapjaim részévé. Mindig is szerettem volna kutyát, de mivel lakásban laktunk, a szüleim nem engedték meg. Amikor függetlenedtem és párommal külön költöztünk (szintén lakásba) már nem volt megállás…
Főállásként területi védőnőként dolgozom. Egy napon megpillantottam a védőnői tanácsadóban egy plakátot, amin Autizmus Világnapi rendezvényt hirdettek és a keretein belül terápiás kutyákkal lehet ismerkedni. El is mentünk megnézni a bajai csajokat és kutyáikat. A helyi vezetőnek említettem, hogy van egy nagyon kedves kutyusom és szívesen megismertetném a terápia világával. Ezzel a találkozóval egy új világ nyílt meg előttünk, a terápiás kutyák csodálatos világa.
Zsófival elkezdtünk dolgozni. Először kisebb bemutatókon vettünk részt, majd Móni mellett csoportokat (gyermek és idősotthoni) kezdtünk el látogatni. Annyira magával ragadott a kutyázás ilyen magas szintje, hogy 2019-2020-ban elvégeztem a habilitációs kutyakiképző okj tanfolyamot és a kitartó lendületben saját kutyakiképző egyesületet és kutyaiskolát alapítottunk és kezdtünk működtetni Baján. A neve: Pórázmentes Övezet!  A Kutyával Egy Mosolyért Alapítványhoz is csatlakoztam kiképzőként. Eközben Zsófival sikeres temperamentum és záróvizsgát tettünk. Nagyon büszke vagyok rá és remélem sok szép évet dolgozhatunk együtt. Nem lehetek elég hálás az alapítványnak a sok segítségért és bíztatásért! Köszönöm, hogy egy ilyen szuper csapat tagja lehetek!