Nemanja Savic

felvezető -handler

Kapcsolat:

Rólam:

Bővebben

Szerbiából, pontosabban Belgrádból származom.
Belgrádban egy fogyatékos tanulók nevelésével és oktatásával foglalkozó általános iskolában dolgozom 15 éve, mint gyógypedagósus.
A kezdetektől fogva érdekelt a terápiás kutyákkal való munka, és ennek a munkamódszernek a megjelenése a régió és a világ néhány országában. Iskolai kollégáimmal közösen törekedtem arra, hogy oktatást, képzést és kutyát biztosítsunk a munkánkhoz, és mindannyian nagyon örültünk, amikor rátaláltunk a Kutyával Egy Mosolyért Alapítványra. Így lehetőségünk nyílt arra, hogy egy általuk kiképzett intézményi segítő kutya hozzánk kerülhessen és így egy új módszert alkalmazhassunk az iskolánkban.
A kutya, akivel dolgozom, egy Moko nevű csoki labrador. Nagyon jól fogadnak minket, bárhol megjelenünk. Ez a mi régiónkban egy teljesen új munkamódszer az iskolákban, óvodákban és gyermek otthonokban.
Két gyermekem van, és nagyon örülnek, hogy ilyen „fontos” kutyus van otthon. Játszanak, vigyáznak egymásra és jól kijönnek.
Remélem, hogy Moko és én még sokáig fogunk együtt dolgozni, és a jövőben sok gyereknek szerzünk majd örömet. Célunk, hogy elterjesztjük Szerbiában a kutyákkal való terápia gondolatát.